Inzameling voor Stichting Present Ede tijdens Open Ondernemers Koffie

Help je mee?

Dinsdag 18 december bij de Open Ondernemers Koffie Bennekom

Voor Stichting Present Ede willen wij een steentje bijdragen voor de hulp behoevende medemens in de gemeente Ede. Stichting Present Ede (www.stichtingpresent.nl/ede/) zet zich in voor de hulp behoevende medemens in onze directe omgeving. De hulpontvanger is vaak financieel niet in staat om luxe producten te kopen, die wij vaak als basis producten beschouwen!
Graag dragen wij ons steentje bij om hen met de kerst wat extra’s te geven, daar komt de aap uit de mouw: wil je aanstaande dinsdag iets meenemen? Daarbij kan je denken aan de onderstaande voorbeelden. Zou mooi zijn als wij vanuit de Open Koffie hen een mooie tas met producten kunnen aanbieden, welke voor de kerstdagen wordt overhandigd!

Voorbeeld:
Shampoo, douchegel, bodylotion, tandpasta, tandenborstels, wasmiddel, handcrème, pasta, pastasaus, rijst, lasagnepakket, ragout, pasteitjes, frisdrank, ontbijtkoek, crackers, chocolade (kerstkransjes), snoep, hartig (chips, zoutjes etc.), pak kwarktaart, marshmallows, koekjes, cacao poedersticks/zakjes (warme chocolademelk), goede fles wijn, koekblikken etc. Uiteraard is het leuk om hier producten in ‘kerstuitvoering’ voor te kiezen!

Zet je voor aankomend weekeind iets op je boodschappenlijstje?

Tot dinsdag!